Volonterska akcija : Novogodišnji poklon u kutiji od cipela

ŠTO SVE STANE U KUTIJU OD CIPELA

Ove godine je čovječanstvo u kolektivnoj krizi, što je razlog više da u ovo vrijeme darivanja, mislimo na one manje blagoslovene od nas. Iz toga razloga, Nova Akropola Podgorica i ove godine organizuje akciju “Što sve stane u kutiju od cipela”.Pozivamo sve da se u što većem broju priključimo ovoj akciji, da damo svoj mali, a veliki doprinos – u kutiji od cipela! Nekome će najveći i najljepši novogodišnji poklon biti nešto što je naša svakodnevica.Cilj akcije je da sakupimo prehrambene namirnice i školski pribor za one koji imaju manje od nas. Nakon završene akcije volonteri Nove Akropole će sve kutije predati Crvenom Krstu koji će ih distribuirati gdje je najpotrebnije.

KAKO DA PRIPREMITE POKLON:- donji dio kutije omotajte ukrasnim papirom- zatim za dno kutije zalijepite popis stvari koje su u kutiji- kutiju nemojte zatvarati ljepilom ili na bilo koji drugi način gdje bi njeno otvaranje oštetilo pakovanje- stavite na nju njen poklopac, i sve zajedno vežite ukrasnom vrpcom ili mašnom ili jednostavno uz kutiju donesite ukrasni papir i mašnu pa će volonteri Nove Akropole upakovati umjesto vas.

ŠTO POKLONITI:HRANU čiji rok upotrebe važi najmanje mjesec dana od dana donošenja: konzerve, paštete, riža, pašta, supe u kesicama, šećer, čaj, čokolino, kornfleks, krompir pire (instant), pasulj (suvi), konzervirano voće, salate u teglama, puding, keksi, biskviti, kafa, sokovi, džemovi ŠKOLSKI PRIBOR: gumice, olovke, hemiske, pernice, sveske…- ne zaboravite da dodate NOVOGODIŠNJU ČESTITKU, poruku, za vama nepoznatu osobu koju će ovaj vaš gest obradovati. Anonimno ili ne, izbor je na vama!

VAŠE POKLONE PRIMAMO: GDJE: u prostorijama Nove Akropole, Balšića 1 Podgorica

KADA: od 5.do 25.decembra u redovno radno vrijeme Nove Akropole od ponedjeljka do četvrtka od 17.30. do 18.30., a ukoliko se promjene mjere za ograničenje kretanja, biti ćete blagovremeno obavješteni.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte putem inbox-a, na mail organizacije podgorica@nova-akropola.me ili na broj telefona: +382 67 895 482.